У Міноборони відреагували на гучне побиття дівчини співробітником ТЦК

Розпочато кримінальне провадження

В Одесі чоловік у військовій формі напав на дівчину у відділенні поліції та побив її. У відповідь на заяву жительки Одеси про напад працівником Територіального Центру Комплектування, Міністерство оборони взяло цю ситуацію під контроль.

Про це повідомили у заяві відомства. 

Як повідомили у відомстві, за фактом нанесення військовослужбовцем тілесних ушкоджень цивільній особі Одеською спеціалізованою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України.

Міністерство оборони України тримає на контролі розслідування цієї справи, надаючи повну і всебічну підтримку органам досудового слідства для встановлення усіх обставин та притягнення винних до відповідальності, – йдеться у повідомленні.

У Одеському Територіальному Центрі Комплектування (ТЦК) повідомили, що розпочали службове розслідування щодо цього інциденту. Їхня позиція полягає в тому, що у разі підтвердження провини працівників цієї установи, вони будуть притягнуті до відповідальності відповідно до чинного законодавства.

picture

Нагадаємо, що увечері 13 травня в соцмережах було поширено відео про напад на дівчину. Пізніше сама потерпіла опублікувала пост у Instagram, де розповіла, що її побив чоловік, який був одягнутий у військову форму та представився працівником Територіального Центру Комплектування. Вона також відзначила, що, не зважаючи на її крики про допомогу, поліція не реагувала.

Портал "Коментарі" писав, що у Територіальних центрах комплектування (ТЦК) в Одесі нагадали про новий закон щодо мобілізації.





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися