На Одещині чоловік приїхав до родичів та влаштував стрілянину

Була пошкоджена чужа автівка

На Одещині чоловік приїхав до родичів на Березівщину і влаштував стрілянину біля бару.  Поліцейські повідомили про підозру 24-річному жителю Одеси у хуліганстві.

Про це повідомляє поліція Одеської області. 

На щастя, від протиправних дій молодика ніхто не постраждав, однак була пошкоджена чужа автівка. За скоєне правопорушнику загрожує щонайменше три роки ув’язнення.

Подія сталася на великодні свята ввечері біля бару одного з сіл Березівського району. Поліцейські встановили, що 24-річний житель Одеси у стані алкогольного сп’яніння випадково штовхнув місцеву незнайому йому жінку, що обурило її супутника, і чоловіки почали з’ясовувати стосунки між собою. В ході конфлікту під’їхав родич фігуранта, щоб забрати його, і останній сів до нього в автівку. Від’їжджаючи, зловмисник опустив скло дверцяти та здійснив декілька пострілів зі свого пістолета травматичної дії, спорядженого гумовими кулями, у бік автомобіля "ВАЗ", який був припаркований біля закладу.

В рамках розпочатого слідчими кримінального провадження поліцейські розшукали правопорушника і вилучили у нього пістолет, а з місця стрілянини – гільзи, які скерували на експертизу. Цей злочин тягне за собою покарання позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

picture

Нагадаємо, увечері 14 травня в Одеському районі на трасі Одеса – Чорноморськ сталася аварія зі смертельними наслідками.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися