Вбивство в Одесі: орендодавець загинув від рук квартиранта

В Одесі поліцейські затримали чоловіка за підозрою у вбивстві

В Одесі поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у завданні тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Слідчі вже повідомили підозрюваному про можливе покарання, яке може становити до десяти років ув’язнення. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Інцидент стався кілька днів тому в одній із квартир пʼятиповерхового будинку на вулиці Капітана Кузнєцова. Поліцейські з'ясували, що 52-річний орендодавець прийшов до 36-річного квартиранта. Під час застілля між ними виник конфлікт, який швидко переріс у бійку. Квартирант жорстоко побив орендодавця кулаками та ногами, а потім пішов до магазину. Повернувшись, він виявив, що орендодавець помер. Щоб приховати злочин, чоловік сховав тіло під ліжко, відмив підлогу та меблі від крові, а використані ганчірки викинув у смітник.

Про подію підозрюваний розповів своїй співмешканці, яка негайно повідомила про це поліцію. На місце злочину оперативно прибули правоохоронці, які затримали зловмисника. Він не заперечував своєї вини та зізнався у скоєному.

Слідчі вилучили з місця події низку речових доказів, включаючи біологічні зразки, які будуть передані на експертизу. Точну причину смерті побитого чоловіка встановлюватимуть судово-медичні експерти.

Ми затримали фігуранта у процесуальному порядку та за наявності достатніх доказів під процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого. Цей злочин кваліфікується за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. За клопотанням слідчих суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають, – зазначив начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшной.


Нагадаємо, в Одесі поліцейські затримали 24-річного жителя Харкова, підозрюваного у вбивстві 16-річного одесита. Зловмиснику вже оголошено про підозру у вмисному вбивстві, за яке йому загрожує до 15 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися