В Одесі чоловік вдарив ножем жінку та доньку й вчинив самогубство

Жінка та дитина знаходяться в лікарні

Вчора близько 11-ї години в Одесі трапилася трагедія: місцева мешканка повідомила поліцію про загибель чоловіка та травмування його дружини й дитини у дворі багатоповерхівки на вулиці Академіка Корольова. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Попередньо встановлено, що ввечері 29 травня 31-річна жінка викликала поліцію через агресивну поведінку свого 39-річного чоловіка. Патрульні, які прибули на виклик, склали протокол за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП (домашнє насильство) та виписали терміновий заборонний припис, що зобов'язував чоловіка залишити житло на три доби та забороняв контактувати з родиною. У присутності поліції чоловік зібрав речі та пішов з дому.

Однак 30 травня чоловік несподівано напав на свою дружину та восьмирічну доньку біля під'їзду, коли вони поверталися з прогулянки. Він завдав їм численні ножові поранення, після чого побіг у під'їзд, піднявся на 12 поверх і вистрибнув з балкона загального користування. Тіло чоловіка було знайдено біля будинку.

Жінку та дитину госпіталізували. У жінки попередньо діагностували проникаючі поранення черевної порожнини та грудної клітки, у дитини – поранення спини та шиї.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 15 п.п. 1 та 2 ч. 2 ст. 115 ККУ (замах на умисне вбивство жінки та малолітньої дитини) та ч. 1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство з позначкою "самогубство"). Тіло загиблого та речові докази, включаючи два ножі, вилучені з місця події, будуть направлені на експертизу.


Нагадаємо, на Одещині судитимуть 15-річну дівчину за вбивство подруги. Суд визнав її осудною, що може призвести до покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися