Здоров'я та підтримка для жінок: в Одесі працює кабінет безоплатної допомоги

Гінекологічні послуги надають усім хто цього потребує

Надання медичної допомоги є критично важливим, особливо в період війни. Тому в Одесі було відкрито гінекологічний кабінет, який забезпечує жінок медичною допомогою та консультаціями.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Кабінет, розташований за адресою вул. Космонавтів, 11/13, пологовий будинок №7, надає послуги жінкам безплатно, включаючи тимчасово переміщених та постраждалих від насильства. За два місяці роботи кабінету, понад 170 жінок отримали медичну допомогу та професійні консультації від лікарів.

Такі медичні заклади є необхідними в умовах воєнного конфлікту, щоб забезпечити здоров'я та підтримку жінок у складних життєвих ситуаціях. Якщо вам потрібна допомога, ви можете зв'язатися з кабінетом за телефоном 093 184 41 72.


Нагадаємо, що одеські медики отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу "С", які будуть допомагати лікарським бригадам рятувати життя. Автівки швидкої допомоги поїдуть в різні райони регіону. В них є все необхідне, щоб вчасно надати допомогу українцям. 


Також зазначимо, що в Одесі відзначається тенденція до збільшення кількості дітей, які знаходяться під наглядом лікарів міських дитячих поліклінік. Середня кількість дітей на одного педіатра складає 891 дитина, що наближається до рекомендованої оптимальної кількості 900 дітей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися