Іспанія продовжує підтримувати одеські лікарні медичними препаратами

Антибіотики, протизапальні ліки, знеболюючі поповнять аптеку Одеської дитячої лікарні


Партію знеболюючих, протизапальних ліків, антибіотиків, сечогінних та ще багатьох інших важливих медичних препаратів відправить Валенсія, аби поповнити лікарняну базу аптеки Одеської дитячої клінічної лікарні. Крім ліків, також будуть гігієнічні засоби для перев’язки, накладання швів, зонди та ін’єкційні засоби. Про це повідомив посол України в Іспанії Сергій Погорельцев, який перебував з робочим візитом у Валенсії. 

Чергову гуманітарну допомогу одеські медичні заклади отримають від іспанської некомерційної організації “Farmamundi”, яка систематично підтримує медичний фонд України. 


“Заручившись підтримкою усіх небайдужих людей тут в Іспанії, ми докладаємо зусиль, щоб забезпечити дитячі лікарні, зокрема і в Одесі, усім необхідним, аби наші лікарі завжди мали можливість якісно й швидко виконувати свою роботу. У дитячих лікарів своя лінія фронту і вона проходить саме в лікарнях. То ж висловлюю вдячність від себе та усіх медпрацівників Одеси і Одеської області тим, хто підтримує нас і допомагає нашим українських медзаклада”, – сказав під час огляду гуманітарного вантажу Посол України в Іспанії Сергій Погорельцев.


Посол також підкреслив, що відправлення медичної допомоги стало реальним завдяки внескам Grupo Dacsa та COF de Coruña.


Нагадаємо, що “Farmamundi” вже відправила в Україну понад 186 вантажів благодійної допомоги, загальною вагою у 107 тонн. Організація почала підтримувала нашу країну з початку повномасштабного вторгнення. Крім Одеси, організація також допомагає Івано-Франківський області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися