Ще два райони в Одеській області потрапили в «помаранчеву» карантинну зону

Ще два райони в Одеській області потрапили в «помаранчеву» карантинну зону

Березовський і Іванівський райони Одеської області вчора за рішенням Держкомісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій потрапили в "помаранчеву" карантинну зону.

Одеську область "поділили" таким чином:

У червоній зоні - Біляївка, Ізмаїл та Болградський район.

У помаранчевої - Чорноморськ, Березовський, Біляївський, Іванівський, Ізмаїльський, Овідіопольський і Тарутинський райони.

У жовтій - Одеса, Білгород-Дністровський, Теплодар, Южний, Арцизький, Білгород-Дністровський, Кодимський, Лиманський, Подільський, Роздільнянський та Саратський райони Одеської області.

Нагадаємо, що в зеленій зоні діють наступні правила: обов'язкове носіння масок в громадських місцях, проведення масових заходів не більше однієї людини на 5 кв м, заповненість залів в кінотеатрах і театрах не більше 50 відсотків, перевезення пасажирів в громадському транспорті за кількістю місць для сидіння .

У жовтій зоні, крім обмежень, що діють в зеленій, обмежено відвідування установ соціального захисту, де знаходяться люди похилого віку.

У помаранчевої заборонена робота підприємств розміщення (крім готелів), діяльність розважальних закладів, ресторанів вночі, планова госпіталізація, дитячих таборів; масові заходи можуть проводитися з розрахунку не більше однієї людини на 20 кв. м.

У червоній зоні заборонена робота громадського транспорту, навчальних закладів, ресторанів і ТРЦ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися