На Одещині поліцейські здали кров для постраждалих у війні: важливість донорства в Україні

Потрібні всі групи крові для поповнення запасів та забезпечення потреб медичних закладів

Через війну в Україні сильно зростає потреба в донорах крові. Так, поліцейські з Одеської області долучились до донації та здали кров для постраждалих у війні українців.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Захист України вимагає зусиль на всіх фронтах, включаючи фронт донорства крові та її компонентів, яка потрібна для порятунку поранених. Ця донорська акція виявилася вкрай важливою, оскільки запаси крові в медичних закладах регулярно вичерпуються.

Співробітники поліції Одещини регулярно віддають свою кров для поранених воїнів. Чимало з них стали почесними донорами та почали виконувати цей благородний обов'язок від початку російської агресії. Є й такі, які здійснили свій перший внесок у донорську кампанію саме сьогодні.


Лікарі зазначають, що потребують усіх груп крові для поповнення запасів та забезпечення потреб медичних закладів. Тож закликаємо долучатися до донорства, якщо цього дозволяє здоров’я. Ділимось своєю силою і разом йдемо до перемоги, – йдеться в повідомленні.

“Коментарі” також писали, що на п’ятницю 13 жовтня в Одесі велика потреба в донорах 1(+), 3(+), 3(-), 4(-) груп крові. Всі охочі мають попередньо зареєструватись.        



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися