На Одещині більшість шкіл працюють дистанційно: скільки закладів освіти "відкрили двері"

Дитячі садочки працюють також у змішаному форматі

Менше третини шкіл Одещини працюють очно. З понад 700 шкіл різних типів та форм власності тільки 226 впроваджують "живий" формат навчання.

Про це повідомив Сергій Братчук, речник голови Одеської обласної військової адміністрації.

На Одещині працюють понад 700 закладів загальної середньої освіти різних типів та форм власності, з них 226 закладів працюють очно, 290 поєднують очну форму навчання та дістанційну, і 209 – працюють дистанційно, – розповів Братчук.

Ситуація з дитячими садочками

Братчук також додав, що із 885 дитячих садочків 217 працюють в очному режимі, 248 – в змішаному режимі, та 390 – дистанційно.

Звичайні офлайн-класи відкрилися в одеських школах ще у вересні. Головна умова – наявність у шкільній будівлі облаштованих укриттів на випадок повітряної тривоги. Кількість учнів у таких класах залежить від того, наскільки людина притулок розрахований.

На початок навчального року в Одесі було 28 шкіл зі змішаною формою навчання. Усі офлайн-класи заповнилися майже одразу, і тому до нового року притулку обладнали ще 28 шкіл.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Одеській спеціальній школі №91 відкрили "Клас безпеки" для дітей з порушеннями слуху. Це вже 65 клас на Одещині. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися