Смертельна сварка: на Одещині затримали підозрюваного у вбивстві

За скоєне правопорушнику загрожує до 15-ти років позбавлення волі

У результаті конфлікту під час вживання алкогольних напоїв, що стався на початку квітня в одному з населених пунктів Сергіївської територіальної громади, 54-річний житель вбив свого 49-річного гостя ударом ножа в груди. За скоєне йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Поліцейські встановили, що конфлікт між 54-річним господарем та його 49-річним гостем переріс у серйозну сутичку, під час якої господар вдарив свого співбесідника ножем у груди, що призвело до його смерті на місці події. Зловмисник зізнався у здійсненні злочину, пояснивши, що той образив його дружину.

Після затримання поліцією проведено обшуки та вилучено важливі докази, включаючи знаряддя злочину. Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть потерпілого настала в результаті ушкодження серця та кровотечі.

Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Досудове розслідування ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду. Обвинуваченому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі, – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Нагадаємо, на Одещині судитимуть 15-річну дівчину за вбивство подруги. Суд визнав її осудною, що може призвести до покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися