Намагались відправити наркотики поштоматом: в Одесі затримано наркоторговців

У зловмисників поліція вилучила шість пакетиків з наркотичною речовиною

В Одесі поліцейські звернули увагу на підозрілих чоловіків, які намагалися швидко відправити щось через поштомат. Побачивши наявність поліції, обидва чоловіки стали нервувати та виявляти ознаки хвилювання. Вони не бажали відповідати на запитання та намагалися уникнути затримання.

Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.
При поверхневій перевірці одного з затриманих, правоохоронці виявили наркотичні речовини, які були ретельно запаковані в шість пакетиків з білою кристалічною речовиною. Інший затриманий мав при собі записи з номерами поштоматів, на які планувалось відправити наркотики.

Поліцейські вважають, що дії затриманих мають ознаки кримінального порушення згідно зі статтею 307 Кримінального кодексу України - "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". На місце події були викликані слідчі, а знайдені речовини будуть направлені на експертне дослідження, щоб з'ясувати їх точний склад та потенційну небезпеку.

Нагадаємо, що на Одещині під час оперативного розслідування поліція виявила зловмисника, який вирощував снодійний мак. Ним виявився житель Петровірівської ОТГ, раніше судимий за крадіжку.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися