Вирішив покататись: в Одесі п’яний чоловік викрай чужий автомобіль

Нетверезого водія оперативно затримали

У центрі Одеси правоохоронці оперативно викрили чоловіка, який під впливом алкоголю заволодів чужим автомобілем. Це вже не перший раз, коли затриманий порушував закон, і тепер йому доведеться відповісти за свої дії перед законом. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Декілька днів тому місцевий житель здивувався, спостерігаючи, як невідомий чоловік сів за кермо легкового автомобіля "ВАЗ" його знайомого та вирушив у невідомому напрямку. Швидка реакція поліції та співпраця з місцевими мешканцями дозволили оперативно затримати винуватця події.

Під час затримання правоохоронці виявили, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння, а вміст алкоголю в його організмі перевищує всі можливі норми. Згідно з вимогами поліцейських надати документи на транспортний засіб та водійське посвідчення, винуватець визнав, що у нього немає жодних документів, а автомобіль він незаконно привласнив.

За порушення правил експлуатації транспортного засобу та водійських прав, правоохоронці склали протокол за ч. 2 ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення та належним чином покарали порушника. Зокрема, йому доведеться сплатити штраф у розмірі 3,4 тис. гривень. Також був складений протокол за ч. 1 ст. 130 того ж кодексу за керування транспортним засобом у стані сп'яніння, що призвело до заборони керування транспортними засобами на рік та штрафу у розмірі 17 тис. гривень.

Слідчі вже розпочали детальне розслідування цієї справи, а обвинуваченому загрожує позбавлення волі від трьох до п'яти років




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися