В Одесі пройшов забіг для підтримки захисників України: деталі

Понад 80 легкоатлетів змагались на дистанціях 5, 10 км та 1 км для дітей

Вчора, в Одесі у парку Шевченка, біля стадіону “Чорноморець” провели перший у цьому році благодійний легкоатлетичний забіг Triton Winter Run. Про це повідомили в Одеській міській раді.

У змаганнях безкоштовно брали участь колишні учасники бойових дій та діючі військові. Понад 80 легкоатлетів змагались на дистанціях 5, 10 км та 1 км для дітей.

Кожен учасник, який фінішував, міг вважати себе переможцем, оскільки зробив внесок для підтримки захисників України.

Увесь прибуток від проведення заходу буде направлений на закупівлю обладнання для окремої роти снайперів 35-ї бригади морської піхоти ім. Михаїла Остроградського, що боронить нашу країну на найгарячіших ділянках фронту.

Організатор змагань - Громадська організація "Південна триатлонна ліга" за підтримки Управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради та Одеського осередку Федерації триатлону України.

Нагадаємо, що восени з метою популяризації української мови серед населення Департамент цифрового розвитку, інформаційної політики та кіберзахисту Одеської обласної державної адміністрації в рамках “Тижня громадянського суспільства” провів у Центральному парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка легкоатлетичний забіг “Біжу за мову”.

“Коментарі” також писали, що спортсмен із Чорноморська Владислав Шепелєв став переможцем XXІХ відкритих змагань з легкої атлетики в приміщенні “Різдвяні старт”", які відбулися в Києві. Про це повідомили у Відділенні національного олімпійського комітету в Одеській області. 

Читайте також