Спортсмен з Одещини виборов перше місце відкритих змагань з легкої атлетики

Кандидат на поїздку на Олімпійські ігри відкрив рік перемогою

Спортсмен із Чорноморська Владислав Шепелєв став переможцем XXІХ відкритих змагань з легкої атлетики в приміщенні “Різдвяні старт”", які відбулися в Києві. Про це повідомили у Відділенні національного олімпійського комітету в Одеській області. 

22-річний бронзовий призер Європейських ігор-2023 Владислав ШЕПЕЛЄВ, який є кандидатом на участь в Олімпійських іграх-2024, досяг перемоги в потрійному стрибку з результатом 16 м 16 см (в 6-й спробі), що стало повторенням його кращого результату в залі-2023. В інших залікових спробах він стрибнув на 16,08 м (в 1-й) і 15,94 м (в 2-й)

Ще один легкоатлет із Чорноморська - 19-річний Віктор Яненко - завоював в цьому виді програми бронзу, встановивши свій особистий рекорд – 14,84 м.

Головним стартом зимового сезону стане чемпіонат світу в закритих приміщеннях (1-3 березня, Глазго), а національний чемпіонат України відбудеться менше, ніж за місяць – 2-4 лютого, в Києві

“Коментарі” писали, що одеська яхтсменка Аліна Шаповалова візьме участь у чемпіонаті світу з вітрильного спорту в класі “ILCA 6”, який відбудеться в аргентинському місті Мар-Дель-Плата з 5 по 10 січня. Про це повідомили у Відділенні національного олімпійського комітету в Одеській області. 

Раніше “Коментарі” писали, що спортсмен з Одещини здобув "срібло" на Чемпіонаті світу з вітрильного спорту. 20-річний яхтсмен із Білгород-Дністровського району Оскар Мадоніч став срібним призером чемпіонату світу (U-21) з вітрильного спорту в класі “ILCA7”. Міжнародні змагання відбулися в Танжері (Марокко). Наразі це найвище досягнення в кар’єрі спортсмена. Про це повідомили у відділення НОК в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися