Одеські тенісистки успішно стартували на Олімпіаді в Парижі: результати

У третій ігровий день заплановано 24 тенісні матчі другого кола в одиночному розряді

Вчора, на другий день Олімпійських ігор, українські тенісистки встановили національний рекорд, уперше в історії України пробившись трьома представницями до другого раунду одиночного розряду. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Одеситка Еліна Світоліна здобула першу перемогу, розгромивши японку Моюку Учудзіму з рахунком 6:2, 6:1 за 62 хвилини.

Даяна Ястремська, ще одна одеситка, також відзначилася перемогою. Вона переграла бразилійку Лауру Піґоссі у трьох сетах — 3:6, 7:5, 6:0. У другому колі Ястремська змагатиметься з колумбійською тенісисткою Каміллою Осоріо, яка перемогла Олену Остапенко, десяту ракетку світу.

Сьогодні заплановано 24 матчі другого кола в одиночному розряді у чоловіків і жінок. На корти вийдуть п'ять українських тенісисток: Даяна Ястремська, Еліна Світоліна, Людмила Кіченок, Марта Костюк і Надія Кіченок.

Олімпійські ігри 2024: останні новини

Лише кілька днів минуло з церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі, а Міжнародний олімпійський комітет (МОК) вже змушений просити вибачення. Під час відкриття Олімпіади організатори помилково назвали південнокорейську олімпійську збірну Північною Кореєю. Очільник МОК відреагував на скандал.

Під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі збірну Ізраїлю зустріли гучним освистуванням. Деякі вболівальники, які зібралися між мостами Пон-д'Аустерліц і Пон-де-Сюллі, дали зрозуміти, що ізраїльська команда не може розраховувати на доброзичливість через військові дії у Секторі Газа.

На Олімпійських іграх у Парижі Україну представляють 140 спортсменів, які будуть змагатись за медалі на одному з найпрестижніших турнірів світу. Крім того, у випадку завоювання місця на п’єдесталі, українські спортсмени можуть отримати премії від Національного олімпійського комітету України (НОК). Про які суми йдеться – читайте в матеріалі.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися