Одеська тенісистка пройшла до 1/8 фіналу Олімпійських ігор: з ким вона зіграє

Еліна Світоліна пройшла до третього раунду Олімпійських ігор 2024

Українська тенісистка Еліна Світоліна продовжує успішний виступ на Олімпійських іграх 2024 у жіночому тенісному турнірі. Спортсменка пройшла до 1/8 фіналу. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

29 липня Світоліна зіграла у другому раунді, де її суперницею стала шоста ракетка світу, американка Джессіка Пегула. У запеклій боротьбі, яка тривала 1 годину 49 хвилин, українська спортсменка здобула перемогу з рахунком 4:6, 6:1, 6:3.

Цей успіх дозволив одеській тенісистці втретє у кар'єрі вийти до третього кола Олімпіади. У 1/8 фіналу Світоліна зустрінеться з чинною чемпіонкою Вімблдона та десятою ракеткою світу Барборою Крейчиковою.

Олімпійські ігри 2024: останні новини

Лише кілька днів минуло з церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі, а Міжнародний олімпійський комітет (МОК) вже змушений просити вибачення. Під час відкриття Олімпіади організатори помилково назвали південнокорейську олімпійську збірну Північною Кореєю. Очільник МОК відреагував на скандал.

Під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі збірну Ізраїлю зустріли гучним освистуванням. Деякі вболівальники, які зібралися між мостами Пон-д'Аустерліц і Пон-де-Сюллі, дали зрозуміти, що ізраїльська команда не може розраховувати на доброзичливість через військові дії у Секторі Газа.

На Олімпійських іграх у Парижі Україну представляють 140 спортсменів, які будуть змагатись за медалі на одному з найпрестижніших турнірів світу. Крім того, у випадку завоювання місця на п’єдесталі, українські спортсмени можуть отримати премії від Національного олімпійського комітету України (НОК). Про які суми йдеться – читайте в матеріалі



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися