Одеські “Морські вовки” успішно виступили на міжнародних змаганнях: результати

На турнірі у Регенсбурзі виступили одеські хокеїсти

З 2 по 9 січня 2024 року в місті Регенсбург (Німеччина) проходили міжнародні змагання з хокею з шайбою International Bambini Ice Hockey Competition. Про це повідомили в Одеській міській раді. 

У змаганнях брали участь провідні юнацькі хокейні команди з Чеської Республіки, Швейцарської Конфедерації та Федеративної Республіки Німеччини.

У складі команди “Морські вовки” (Одеса) на турнірі виступили вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи “Джинестра” (тренерка-викладачка Катерина Зубкова).

Одеські спортсмени гідно боролися з досвідченими командами — виграли три матчі та у трьох матчах поступилися суперникам.

Також у рамках поїздки зі спортивною делегацією Одеси зустрівся мер міста-побратима Регенсбург.

Поїздка відбулася завдяки співпраці Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції та Управління з фізичної культури та спорту Одеської міської ради.

Раніше “Коментарі” писали, що лдеська хокейна команда "Морські вовки" стала срібним призером всеукраїнського турніру. Змагання проходили в Богуславі Київської області де відбувся всеукраїнський турнір по хокею з шайбою "Весняний кубок".  Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.  Одесу на турнірі представляли спортсмени Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи "Джинестра" - команда "Морські вовки". 

Крім того, громадська організація "Федерація Хокею України" в Одеській області планує провести змагання з хокею на льдовій арені в регіоні. На підготовку спортивних заходів мають виділити півмільйона гривень. Про це стало відомо із системи електронних закупівель Prozorro.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися