"Дострибнули до п'єдесталу": одеські спортсмени здобули чотири медалі

В Києві пройшов чемпіонат зі стрибків на батуті

У столиці завершився чемпіонат України зі стрибків на батуті серед юніорів та юніорок. Одеські спортсмени, представляючи Комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу № 1, вразили глядачів і здобули чотири вагомі медалі. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

У змаганнях брали участь 47 талановитих спортсменів із шести різних областей України. вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 з Одеси забезпечили собі місця на п'єдесталі.

Результати Одеської делегації на чемпіонаті:

  • Марія Брагарь та Аліса Ковирзіна – 1 місце в синхронних стрибках серед юніорок 2000-2009 р.н.

  • Марія Брагарь – 1 місце в індивідуальних стрибках серед юніорок 2008-2009 р.н.

  • Андрій Кучеренко – 3 місце в індивідуальних стрибках серед юніорів 2008-2009 р.н.

  • Анна Коряк, Аліса Ковирзіна, Софія Бахнюк та Марія Брагарь – 1 місце в командних змаганнях серед юніорок 2008-2011 р.н.

Ці вражаючі досягнення не були б можливими без наполегливої роботи тренерського складу: Регіни Браілової, Лілії Силютіної, Лілії Дорогончук, Івана Кучеренка та Наталії Співак, які підготували спортсменів до цих високих досягнень.

Нагадаємо, у Тбілісі відбувся чемпіонат Європи з карате серед кадетів, юніорів і молоді. У змаганнях брали участь 1160 спортсменів з 49 країн. Одеські спортсмени також доєдналися до міжнародних змагань. Спортсмени з Одеси успішно виступили на чемпіонаті. Так, чемпіоном Європи став Сергій Станков (спортклуб "Легіон", кадети, до 57 кг, тренер – Денис Сустретов).

Раніше “Коментарі” писали, що спортсмени Одеської області завоювали три золоті медалі чемпіонату України з кульової стрільби, який проходить у Львові. Так, 18-річні Крістіна Остапенко і Іван Ткаленко перемогли в особистих турнірах, а також у змішаній категорії у стрільбі з пневматичної гвинтівки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися