Вперше за майже 10 років одесит виступатиме на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука

У січні спортсмен став бронзовим призером чемпіонату України

Вперше з 2015 року спортсмен з Одеси братиме участь в чемпіонаті Європи зі стрільби з лука. Про це повідомили в НОК Одеської області.

Так, 19-річний вихованець секції стрільби з лука ФСТ “Динамо"” Даніїл Неделько виступить на чемпіонаті Європи у приміщенні зі стрільби з лука, який стартує 20 лютого у хорватському місті Вараждині. Він візьме участь у змаганнях серед молоді (U-21) в категорії "блочний лук" завдяки тому, що став бронзовим призером чемпіонату України, який відбувся у січні.

Представник одеської стрільби з лука вперше з 2015 року буде представлений змаганнях такого рангу. Тоді на чемпіонаті Європи, і також в категорії "блочний лук", виступала тренерка Даніїла НЕДЕЛЬКА Наталія Бурдейна – срібна призерка Олімпійських ігор, володарка 6-ти медалей чемпіонату світу.

“В перший день змагань відбудеться кваліфікація в індивідуальних змаганнях, за підсумками якої визначаться учасники основної сітки (32 спортсмени). Переможець стане відомий 24 лютого. Командний турнір відбудеться 22-23 лютого”, - йдеться в повідомленні відділення. 

Перемоги одеських спортсменів 

У Львові відбувся чемпіонат України з легкої атлетики. Одеські спортсмени гідно виступили на всеукраїнських змаганнях. Так, юні атлети з Одеської області завоювали срібло та бронзу. Про це повідомили в НОК України в Одеській області. Срібним призером став 11-річний вихованець обласної СДЮШОР Омелян Герасимчук і 14-річний спортсмен СК "Подільськ" Тимофій Нападовський.

Нагадаємо, що спортсмени Одеської області завоювали три золоті медалі чемпіонату України з кульової стрільби, який проходить у Львові. Так, 18-річні Крістіна Остапенко і Іван Ткаленко перемогли в особистих турнірах, а також у змішаній категорії у стрільбі з пневматичної гвинтівки. Про це повідомили в НОК України в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися