В місті пройшов суперфінал Одеської дитячої баскетбольної ліги

Одесу представляли три команди

Пройшов суперфінал Одеської дитячої баскетбольної ліги в приміщенні Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву ім. Літвака Б.Д. у місті Одеса. Молоді баскетболісти змагалися в трьох різних категоріях: KIDS, JUNIORS та TEENAGERS, показуючи свої вміння і талант на паркеті.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Під час цього турніру особливо вразили команди вихованців СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д., які вибороли призові місця. Вони продемонстрували хорошу гру та доклали великих зусиль для досягнення відмінних результатів.

Серед одеських команд золоті медалі вибороли дві команди: "СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. – 2011" та "СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. – 2009". Перша з них здобула золото в категорії KIDS, показавши командну гру та високу точність кидків. Друга команда заслужено стала переможцем у категорії JUNIORS, ставши найсильнішою у своїй віковій групі.


Не можна забувати й про наполегливість команди "СДЮСШОР ім. Літвака Б.Д. – 2007", яка виступала у категорії TEENAGERS. Вони завоювали третє місце, продемонструвавши свої навички. Ця команда викликала велике захоплення серед глядачів своїми поєдинками та впевненим виступом на турнірі.

Нагадаємо, що у Рівному 22-23 травня 2023 року відбулися фінальні змагання Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 2008 та 2010 років народження. Одесу представляли команди зі Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву імені Літвака Б.Д.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися