В Одесі пройшли спортивні змагання до Дня Конституції України (фото)

Всього в змаганнях взяли участь понад 50 спортсменів з Одеської області

На спортивній базі "Скеледром" в Одесі відбувся відкритий чемпіонат Одеської області зі скелелазіння (трудність, швидкість), присвячений Дню Конституції України. У цих змаганнях взяли участь 54 спортсмени з Одеської області.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Одеську команду представляли вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи № 12 та альпклубу "Одеса". Вони заробили для області десять золотих, вісім срібних та дев'ять бронзових медалей у різних вікових групах.

Успіх спортсменів, які посіли призові місця, був результатом підготовки та роботи тренерів-викладачів ДЮСШ № 12, серед яких Віктор Ремнєв, Світлана Світлична, Олександра Старицька, Віра Прокоп’єва, Олексій Кринецький, Наталія Копотієнко, Олександр Шапарець та Тетяна Пашаєва.
picture

Крім змагань зі скелелазіння, були проведені також змагання з веслування на байдарках і каное на веслувальній базі Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 6 м. Одеси. У змаганнях байдарочників на дистанції 50 метрів відзначилися Артур Мазуренко, Ростислав Голованов та Костянтин Оголюк. На дистанції 200 метрів перемогу здобули Максим Димов, Гліб Скудило та Гліб Петришен. У старшій віковій групі на дистанції 500 метрів переможцями стали Іван Жилкін, Давид Осадчий та Юрій Панченко.

Нагадаємо, що чемпіон Всесвітніх ігор-2022, багаторазовий чемпіон світу одесит  Ігор Любченко завоював золоту медаль Європейських ігор-2023 з таїландського боксу муай-тай. У фіналі змагань у ваговій категорії до 67 кг українець зустрівся з господарем турніру — поляком Оскаром Сігертом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися