На берег Одеської області прибило баржу для зерна: подробиці

Портовики вже відбуксували судно з берега

Нещодавній шторм у районі Одеської області призвів до несподіваного інциденту – баржа, призначена для перевезення зерна, була прибита до берега. Світлини судна на пляжі Санжійки швидко розлетілись мережею. 

Місцеві жителі, поділившись фотографіями у соціальних мережах, зафіксували цей несподіваний випадок неподалік від Санжійки. За інформацією OK Південь, інцидент стався декілька днів тому, і вже зараз портові служби вжили заходів для прибирання ситуації.

Мінна небезпека в Одеській області

Шторм також призводить до посилення мінної небезпеки в Чорному морі. Існує серйозна загроза зриву морських мін з якорів та їх викиду на берег. Міни можуть також дрейфувати вздовж узбережжя. Одеситів та гостей міста закликають утримуватися якомога далі від пляжної зони через підвищену небезпеку. Якщо ви помітили морську міну або предмети, схожі на неї, не намагайтесь їх чіпати. Негайно повідомте про це за номером 102 для надання допомоги та безпеки всім громадянам.

Нагадаємо, після капітального ремонту та успішного завершення реєстрації у Регістрі судновласників, "Вилково" готується до першого рейсу. Цей етап став можливим після того, як минулого року УДП відмовились від продовження "бербоут-чартеру", що дозволило підприємству збільшити свій дохід в 4-5 разів порівняно із ставкою оренди. 

Також “Коментарі” писали, що перші каравани УДП з європейським зерном готуються до розвантаження у Констанці. Пілотні рейси були складними, адже збіглися із періодом мілководдя. З усім тим навіть за таких умов новий логістичний маршрут виявився успішним.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися