ДТП на трасі Одеса – Рені: водій фури постане перед судом

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Одеського району, який на вантажівці наїхав на жінку

В Одеському районі правоохоронці взяли під варту 68-річного водія, який на вантажівці "RENAULT" наїхав на жінку. Жінка отримала серйозні травми, а водія чекає ув’язнення та позбавлення права керувати автомобілем. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області.

Трагедія сталася наприкінці минулого року на трасі Одеса-Рені біля Татарбунарів в Білгород-Дністровському районі. Під час розслідування встановлено, що водій не знизив швидкість біля пішохідного переходу і наїхав на 54-річну жінку.

Потерпілу госпіталізували з численними переломами та відкритою черепно-мозковою травмою, які судово-медична експертиза визнала тяжкими.

Водій був тверезий, але після довготривалих експертиз йому оголосили про обвинувачення за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже передано до суду, де водія може чекати позбавлення волі від трьох до восьми років та позбавлення права керувати автомобілем до трьох років або без такого.

ДТП на Одещині 

У Білгороді-Дністровському водій "BMW", рухаючись дорогою поблизу Дністровського лиману, в районі гаражного кооперативу скоїв наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Маленького пацієнта доставили до лікарні з численними саднами, забоями голови та переломом ноги.

14 квітня, приблизно о 16:00 годині на трасі Київ – Одеса поблизу села Болгарка сталася жахлива автокатастрофа. За попередніми даними, автомобіль "Toyota", який рухався у лівій смузі до Одеси, зіткнувся з "ВАЗ", що намагався здійснити розворот на другорядній дорозі у напрямку Києва, не надавши переваги.

11 квітня, близько 11 години, в селищі Доброслав сталася аварія, в якій травмувався водій мопеда. За попередніми даними слідства, 27-річний водій легковика, виїжджаючи заднім ходом з парковки на головну дорогу, не надав перевагу водію мопеда, який мав право руху, що призвело до їх зіткнення. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися