Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться в Одесі цими вихідними, 5 та 6 серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Одесі на вихідних 5 та 6 серпня:


Міша Крупін та гурт Корупція

Великий концерт на підтримку ЗСУ. Міша Крупін вважає, що перехід на українську мову необхідний, бо мова це наша зброя. “Для наступних поколінь дуже важливо, щоб вся країна стала україномовною. Тоді у наших ворогів не буде приводу для чергового вторгнення або чергової війни”, – каже співак. У своїх текстах Крупін безкомпромісно висловлюється з приводу війни та Росії. В піснях Міши Крупіна присутня нецензурна лексика: в його піснях чесно йдеться про сьогодення, яке не завжди можна описати літературною мовою. 

Коли: 5 серпня, о 19:00

Де: Літній Театр "GORSAD", вул. Дерибасівська

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням


Цирк на льоду

Неймовірний льодовий перфоманс "Ukrainian дивертисмент, або Незламні". Найкращі артисти – жонглери, фігуристи й акробати, ілюзіоністи та дресирувальники подарують вам незабутні моменти. Ведуча програми – неповторна клоунеса Джулія Kiss. "Незламні" – це майстерні, продумані до найменших деталей складні номери на льодовій арені. Виступи вправних гімнастів на ременях, в повітряному кільці без жодного страхування перехоплюватимуть подих. Майстри фігурного та спортивного катання вразять складними акробатичними трюками. Артисти віртуозно маневруватимуть, використовуючи складний реквізит для номерів на льоду.

Коли: 5 та 6 серпня, о 17:00

Де: Одеський Державний Цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Концерт органної музики

Великий концерт органної музики за участі солістів опери та оркестру. Перше відділення програми відкриється незрівняною світовою класикою, а у другому - в магічному обрамленні музики органу звучатиме українська класика та народний мелос. Хвилююча, зворушлива музика, яка дарує віру та надію, лунатиме на сцені Одеської Опери.

Коли: 5 серпня, о 17:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Балет для дітей "Червона Шапочка"

Це знайома кожному з дитинства історія про турботливу онуку, що необережно несе пиріжки бабусі через ліс. Про підступність, що чекає в самих звичних місцях і кордони людської доброти. Історія, розказана мовою танцювальних рухів під музику відомих композиторів. Вистава буде цікава дорослим і дітям. 

Коли: 5 серпня, о 12:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 70 грн

Квитки за посиланням 


Балет для дітей "Білосніжка"

Балет на дві дії. Лібрето Вітольда Борковського та Станіслава Петровського. За участі оркестру, солістів, артистів балету театру та зразкового ансамблю класичного танцю "Фуете" школи мистецтв №14, центру балету "Фуете-гранд" (художні керівниці - Марина Козяр та Ганна Погорецька).

Коли: 6 серпня, о 12:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 70 грн

Квитки за посиланням 


Опера "Севільський цирульник"

Галантний Альмавіва, примхлива Розіна,  майстер інтриги Базіліо та нестримний Фігаро зустрінуться на одній сцені, аби представити глядачам найпопулярнішу оперну історію Дж. Россіні. Сюжет  цієї опери сповнений численною кількістю неочікуваних поворотів, які немов запозичені з нашого з вами життя.  Витончені мелодії,  яскраві музичні діалоги і невичерпний оптимізм вже понад двісті років підкорюють глядачів у геніальному творінні Дж. Россіні, і на диво, залишаються завжди актуальними!

Коли: 6 серпня, о 17:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Сольний Stand Up Вєсти Гунченко

На вас чекають нові жарти, на актуальні та, як і завжди, гарячі теми. Стендап Вєсти люблять за те, що на ньому можна не лише посміятися, але і дізнатись щось нове: про науку, життя, секс, та іноді навіть про себе. Але здебільшого, звісно, посміятися.

Коли: 6 серпня, о 19:30

Де: Odessa Factory Group, вул. Преображенська, 11

Вартість: 350 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися