Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться в Одесі цими вихідними, з 12 по 13 серпня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Одесі на вихідних 12 та 13 серпня:


Цирк на льоду

неймовірний льодовий перфоманс "Ukrainian дивертисмент, або Незламні". Найкращі артисти – жонглери, фігуристи й акробати, ілюзіоністи та дресирувальники подарують вам незабутні моменти. Ведуча програми – неповторна клоунеса Джулія Kiss. "Незламні" – це майстерні, продумані до найменших деталей складні номери на льодовій арені. Виступи вправних гімнастів на ременях, в повітряному кільці без жодного страхування перехоплюватимуть подих. Майстри фігурного та спортивного катання вразять складними акробатичними трюками. Артисти віртуозно маневруватимуть, використовуючи складний реквізит для номерів на льоду.

Коли: 12 серпня, о 17:00

Де: Одеський Державний Цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Опера "Ріголетто"

Класична опера Джузеппе Верді на сюжет драми Віктора Гюго "Король бавиться". Свого часу і письменнику, і композитору довелося стикнутися з чималими труднощами. Твір письменника був заборонений цензурою, тому що критикував королівську владу. Адже серед прототипів персонажів - король Франциск І та блазень Трибуле.

Коли: 12 серпня, о 16:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Балет для дітей "Червона Шапочка"

Це знайома кожному з дитинства історія про турботливу онуку, що необережно несе пиріжки бабусі через ліс. Про підступність, що чекає в самих звичних місцях і кордони людської доброти. Історія, розказана мовою танцювальних рухів під музику відомих композиторів. Вистава буде цікава дорослим і дітям. 

Коли: 13 серпня, о 12:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 70 грн

Квитки за посиланням 


Балет "Дон Кіхот"

Балетна вистава за мотивом роману Мігеля де Сервантеса. Вперше балет про Премудрого ідальго побачив світ у 1740 році і відтоді до цього твору зверталося багато митців. Одну з найкращих постановок здійснив хореограф Маріус Петіпа, який зробив центральними персонажами Китерію і Камачо. А сам Дон Кіхот та Санчо Панса відійшли на другий план. Музику до балету написав Людвіг Мінкус, на той час вже добре знайомий зі специфікою балетних вистав.

Коли: 13 серпня, о 16:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Про що мріють жінки"

Спектакль про пошук кохання. Відомий французький драматург Жан Ануй писав: "В любові з першого погляду найдивовижніше те, що вона трапляється з людьми, які бачать один одного роками". Спектакль “Про що мріють жінки” - історія кохання, довжиною в життя. Тут показані відносини між чоловіком та жінкою упродовж трьох періодів - юності, молодість та зрілості. Три жінки, три чоловіки, мільйон варіантів розвитку подій. Щоб знайти справжнє кохання інколи потрібно пройти довгий шлях. А інколи - просто простягнути руку. Вистава з антрактом йде українською мовою. Вікові обмеження: 16+

Коли: 13 серпня, о 18:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 320 грн

Квитки за посиланням 


Великий Львівський стендап в Одесі

Стендап-шоу - це ідеальний вибір на вечір для тих, хто хоче насолодитися гарним гумором та добре провести час. Коміки потішать вас своїм смішним матеріалом, який точно не залишить байдужим нікого з присутніх. Адже у їхньому виконанні жарти звучать особливо кумедно та гостро. Для вас виступатимуть: Максим Кравець, Олег Лузанов, Антон Соколов, Вадим Ковалик.

Коли: 13 серпня, о 19:00

Де: True Man, пляж Аркадія, 10

Вартість: 300 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися