Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Огляд афіши Одеси на вихідні.

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними в Одесі. Обирайтена власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки.


Виставка "Світе тихий, краю милий, моя Україно…"

На виставці представлені експонати (рідкісні книги, унікальні репринтні видання, візії), що дозволяють наочно простежити тему зв’язків великого українського поета з чорноморським містом та відчути повагу одеситів ХІХ століття до творчості Т.Г.Шевченка.

Коли: 22, 23, 24 березня, 13:00

Де: вул. Ланжеронівська, 2

Вартість: за вартістю вхідного квитка

Подробиці за посиланням 


Рок-опера "Ісус Христос - superstar"

Вперше на українській сцені - одна з найвідоміших рок-опер у світі з досить тривалою історією, яка стала шедевром і легендою світової музики - "Ісус Христос - суперзірка". Рок-опера Ендрю Ллойда Веббера та Тіма Райса, прем'єра якої відбулася на Бродвеї у 1971 році, здобула величезний глядацький успіх і була поставлена на сценах 17 країн світу.

Основою сюжету рок-опери стало Євангеліє від Іоанна - події, що сталися на початку Християнської Ери. Сюжетна лінія охоплює період від в'їзду Ісуса в Єрусалим до моменту смерті на Голгофі, останні сім днів життя Ісуса з Назарету, з моменту появи його на Пальмову неділю і до страти за наказом Понтія Пілата.

Коли: 22, 23 березня, 18:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Лекція-бесіда "Стоїцизм – ефективна життєва філософія для важких часів"

Філософський клуб "Філософія як спосіб життя" радо запрошує вас відвідати лекцію-бесіду "Стоїцизм – ефективна життєва філософія для важких часів". Під час події знайдемо відповіді на наступні питання. Чому вивчення філософії важливе? У чому полягає її суть та цінність для кожного з нас? Чому для кожної людини важливо мати власну "життєву філософію"? Що таке стоїцизм?

Чому починаючи від античності й закінчуючи сьогоденням ідеї та настанови цього філософського напряму залишаються тією надійною опорою для людей, яка допомагає гідно та ефективно переживати скрутні часи і не тільки, зберігаючи внутрішні міцність і спокій, виваженість і розсудливість? Чому філософія стоїцизму набуває такого поширення в Україні?

Коли: 23 березня, 11:00

Де: бібліотека Грушевського, вул. Троїцька, 49/51

Вартість: за ціною вхідного квитка

Подробиці за посиланням 


Вистава "Ромео і Джульєтта"

П'єса про кохання, щасливе кохання, тому що кохання – це крила, кохання – це музика, танець. Любов це життя. Не оминула вона і головних героїв п'єси "Ромео та Джульєтта". До речі, сюжет був відомий ще за кілька століть до появи на світ відомого Вільяма Шекспіра, який свого часу геніально тюнінгував його не тільки для своїх сучасників, але і для всіх наступних поколінь. І зробив це віртуозно. Наскільки віртуозно впорався із цим Борис Барський, перевернувши всі трагічні події, з ніг на голову – судити глядачам.

Коли: 23 березня, 18:00

Де: Дім Клоунів, вул. Ольгіївська, 23

Вартість: від 180 грн

Квитки за посиланням 


Концерт гурту VIRGIN CALL

Весна, квіти, музика та танці - це все потрібно на початку теплої пори року. VIRGIN CALL та класичні хіти вже дуже близько, бери друзів і залітай на найдрайвовіший виступ цієї весни.

Коли: 23 березня, 18:30

Де: Museum Art Club, Старобазарний сквер, 5

Вартість: 160 грн

Подробиці за посиланням 


Проєкт "Зіркова історія музичної Одеси"

Спільний проект Одеського Національного академічного театру Опери та балету та ВКО "Зіркова історія музичної Одеси" відкривається дуже цікавою програмою, у який пролунають улюблені твори західноевропейскої та української класики, популярні українські пісні:

Коли: 24 березня, 14:00

Де: ВКО, вул. Маразліївська, 7

Вартість: благодійний внесок за бажанням 

Подробиці за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися