Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Огляд афіши Одеси на вихідні.

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними в Одесі. Обирайтена власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки.


Виставка Даніїла Ревковського та

Андрія Рачинського "Степ Мікі Маусів"

"Степ Мікі Маусів" - це художнє дослідження митців, засноване на факті, що саме на території України було знищено більше танків, ніж у будь-якій іншій країні світу. Даніїл Ревковський та Андрій Рачинський зібрали архів світлин танків, підбитих тут, на території України, за останні сто років. У своєму художньому пошуку вони відштовхнулися від назви, яку німецькі військові часів Другої світової війни дали радянським БТ-7 та Т-34-76 зразка 1942 року - Мікі Мауси: відкриті люки машин нагадували їм вуха диснеївського персонажа. Фантасмагоричність цієї метафори віддзеркалена в альтернативно-історичній частині проєкту - серії малюнків, які, за легендою, буде знайдено в Харкові в 2153 році.

Коли: 29, 30, 31 березня, 11:00

Де: Одеський національний художній музей, вул. Софіївська, 5а

Вартість: від 50 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Золоте теля" 

"Золоте теля" - продовження легендарного роману "Дванадцять стільців", в якому за волею авторів "воскрес" їх улюблений герой - чарівний і винахідливий аферист Остап Бендер. На що здатний великий комбінатор за ради реалізації своєї мрії - взяти разом п'ятсот тисяч на блюдечку з блакитною облямівкою і поїхати до Ріо-де-Жанейро, - ми і побачимо у містичному трагіфарсі, який буде розіграний на ваших очах. Театр вперше звертається до цього матеріалу і, сподіваємося, розставить свої акценти в знайомих і улюблених для всіх текстах. На вас чекають яскрава акторська гра, дотепні ходи, режисерські знахідки, прекрасна музика і... захоплюючий сюжет.

Коли: 29 березня, 18:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


IT Networking Odesa

Традиційно у останню п'ятницю місяця. Знаходьте потенційних партнерів, зав'язуйте нові знайомства, обмінюйтесь цінним досвідом та свіжими ідеями, добре проводьте час у компанії однодумців. Легкий та модерований формат спілкування сприятиме відкритому діалогу.

Коли: 29 березня, 18:30

Де: Одеса (точна локація стане відома згодом)

Вартість: від 200 грн

Подробиці за посиланням 


Кураторська екскурсія виставкою World Press Photo

від Катерини Радченко

Катерина розповість про серії переможців, як працювало журі, у чому цінність документальних історій та як вони об’єднують людей у глобальному світі.

Катерина Радченко - українська кураторка, засновниця міжнародного фестивалю сучасної фотографії Odesa Photo Days, голова Європейського журі конкурсу World Press Photo 2023, членкиня Глобального журі WPP 2023. Екскурсія відбуватиметься українською мовою, без перекладу.

Коли: 30 березня, 14:00

Де: Одеський національний художній музей, вул. Софіївська, 5а

Вартість: 250 грн

Подробиці за посиланням 


Екскурсія "Одеські адреси Кохання" 

На вас чекає захоплюючий квест, де кожна вулиця стає легендою, кожен будинок – свідком романтичних історій. Вирушайте з нами у мандри світом кохання, де атмосфера сповнена таємниць та романтики.

У програмі: відвідання чарівних місць, де розгортаються найромантичніші історії кохання; дізнаєтесь таємниці легендарних пар, що назавжди вписали своє ім'я в історію Одеси; пізнаєте культурні особливості міста та традиції кохання, які збереглися протягом століть. Запросіть друзів, рідних чи кохану – ця екскурсія буде чудовим способом провести час разом, поринути у світ романтики та знайомства з культурою міста.

Коли: 30 березня, 11:00

Де: Соборна площа, 3 (перед входом в собор)

Вартість: 300 грн

Подробиці за посиланням 


Вечір класичної музики при свічках 

Це буде незабутній вечір магії та вишуканості, який відбудеться в чарівному залі Одеської обласної філармонії.

Прийдіть і разом з нами насолоджуйтесь приголомшливою атмосферою, яку створять віртуозні музиканти при світлі сотень свічок.

Коли: 31 березня, 19:00

Де: Одеська обласна філармонія ім. Давида Ойстраха, вул. Буніна, 15

Вартість: від 390 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися