Куди піти з дітьми на новорічні свята в Одесі: рекомендації

Новорічні заходи для дітей в Одесі

Новий рік - це час для подарунків, незабутніх емоцій та, звичайно, яскравих моментів. На жаль, другий рік поспіль українцям доводиться зустрічати зимові свята у стані війни, але це не привід позбавляти дітей їх дитинства. Саме від дорослих залежить, чи прийде казка до дитини цього року. 

Змайструвати разом прикраси для ялинки, вирізати сніжинки, розмалювати віконце, написати листа Дідові Морозу - це під силу кожному. Але вже точно дитина повірить у чудеса і добро, якщо батьки подарують яскраві враження від святкових вистав і шоу. “Коментарі” зібрали для вас ТОП-5 місць, де можна незабутньо провести час із дітьми. 

Вистава "Зимова казка" в Одесі

З 15 по 31 грудня Одеський театр юного глядача запрошує малечу подивитися незвичайну виставу "Зимова казка". Це історія про добро, взаємоповагу і турботу, а також підтримку і любов. 

Де: м. Одеса, вул. Грецька, 48А

Вартість: 200 грн

Музичне шоу "Як Грінч викрав Різдво"

На Різдво 24 та 25 на дітей чекає новорічна інтерактивна програма для всієї родини "Як Грінч викрав Різдво". Всі гості зможуть побути не лише глядачами, а й учасниками чарівної казки. На вході дітей зустрічатимуть Санта Клаус, Ельфи, Грінч. Після вистави всі зможуть зробити фотографію з усіма казковими героями

Де: м. Одеса, вул. Грецька, 48А

Вартість: від 150 грн

Льодове шоу

Зірки Цирку дю Солей представляють грандіозне льодове шоу для всієї родини. Талановиті артисти готові вражати майстерною акробатикою та змагатись із земною гравітацією. Шоу поєднало у собі фізичний театр, цирк, магію та комедію, які втіляться на спеціально створеній льодовій арені. Те, що треба для дітей! 

Де: м. Одеса, вул. Буніна, 15

Вартість: від 290 грн. 


Музична казка “Снігова королева”

Новорічне музичне шоу “Снігова Королева” відбулася 26 та 28 грудня на сцені Театру музкомедії. Снігова Королева - це популярна казка, в якій розповідається про справжню дружбу і про те, що жодні перешкоди не страшні людині з серцем, що любить. Це історія про маленьку дівчинку з великою силою волі, якій довелося перенести чимало випробувань заради порятунку друга.

Де: м. Одеса, вулиця Пантелеймонівська, 3,

Вартість: від 120 грн 

Безкоштовні майстер-класи в Gagarinn Kids

08, 15, 22, 29 грудня дітей запрошують на кулінарні майстер-класи. Малеча матиме змогу зробити сирники, бургери, кальцони тощо власними руками. 

Де: м. Одеса Генуезька вулиця, 5/2,

Вартість: Безкоштовно



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися