Купити квартиру з можливістю спортивних занять в Одесі стало ще легше

Ситуація змінилася корінним чином.

На порядку сьогоднішнього дня одним з головних гострих питаннь постало здоров'я. Навіть ті, хто раніше був байдужий до свого здоров'я, зараз, в умовах триваючої пандемії коронавирусной інфекції COVID-19, стали приділяти цій сфері особливу увагу, і ця тенденція, швидше за все, залишиться з нами надовго.

"Сьогодні покупці житлової нерухомості хочуть, щоб девелопери забезпечили їм можливість занять спортом - як на свіжому повітрі, так і в приміщенні. Тому грамотно сплановані площадки для workout (з вуличними тренажерами) стають невід'ємною частиною успішного проекту", - зазначає експерт з нерухомості Ольга Ковальчук.

При створенні спортмайданчиків має сенс звернути увагу на потреби різних вікових груп. Все це пропонує компанія INGRAD Development Group в споруджуваному на Таїрова житловому комплексі "Калейдоскоп". Для маленьких мешканців там буде облаштована сучасна дитяча зона з пісочницею, гойдалками та гірками, а для старших дітей і дорослих - сучасні спортивні майданчики, щоб завжди бути в формі.

"Окрема історія - створення і формування здорового мікроклімату всередині самого будинку. Покупцеві важливо мати житло, яке дарує життя і здоров'я. Сучасні інженерні системи, розумні технології управління будинком, інноваційні технології з очищення та знезараження води і повітря - все, що є сьогодні лише в обраних об'єктах, стане нашою реальністю найближчим часом ", - зазначила Ольга Ковальчук.

У ЖК "Калейдоскоп" ще на стадії проектування об'єкта була точно розрахована оптимальна ступінь освітленості кожної квартири, передбачені зони відпочинку для людей різного віку, доступність для осіб з обмеженими можливостями, великі ліфти і сходові марші, зручні колясочні, а також просторий хол.

Крім того, буквально півроку тому наявність в житлових об'єктах балконів, лоджій і терас було предметом для жвавої професійної дискусії. Багато девелоперів принципово відмовлялися від балконів в своїх проектах. На їхню думку, ці частини квартир давно втратили свою функцію.

Згідно з дослідженнями, до 30% українців не надавали балконах великого значення, вважали їх нефункціональними і не хотіли переплачувати за "зайві" квадратні метри.

Але сьогодні ситуація змінилася докорінно. Більшість покупців цікавить наявність балкона або тераси. Помічений підвищений попит на квартири з власними терасами або можливістю виходу на приватну дах, як в ЖК "Калейдоскоп". Літні зони для проведення дозвілля, можливість відпочити або попрацювати на свіжому повітрі стають обов'язковою умовою успішного проекту.

Тому одним з головних достоїнств комплексу "Калейдоскоп" якраз і є величезна зелена лаунж-зона на даху площею в 1300 кв. метрів, де мешканці зможуть відпочивати, засмагати, займатися спортом або влаштовувати пікніки.

Ще одна необхідна складова успішного новобудови в Одесі - ізольовані упорядковані зелені зони: галявини і сквери, дворики-патіо з ландшафтним дизайном, зимові сади, озеленені майданчики. Все це дозволяє жителям відчувати себе в місті так само комфортно, як за містом - і при цьому мати можливість користуватися всіма благами цивілізації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися