Оренда комерційної нерухомості у ТРЦ Одеси: скільки коштує та які умови

Огляд актуальних цін

Оренда торгових площ у торговельно-розважальних центрах Одеси є важливим аспектом бізнесу у сфері роздрібної торгівлі. В Одесі, одному з найбільших міст України ринок оренди в ТЦ пропонує різноманітні можливості для підприємців. Однак, перед тим як зробити вибір, важливо мати уявлення про вартість оренди у головних ТЦ міста.

У цьому огляді портал "Коментарі" розгляне актуальні ціни на оренду торгових площ у кількох провідних ТЦ Одеси.


ТЦ "Острів"

picture

Адреса: вул. Новощепний ряд, 2

Вартість оренди: договірна грн. за 1 кв. м.

Торговий центр розпочав свою діяльність у 1998 році та розташований на загальній площі 37 272,10 кв.м. Він займає 4 поверхи, де представлені різні торгові точки. На першому поверсі розташовані магазини "Ельдорадо", "Фокстрот", "Нова пошта", банк "Конкорд", ювелірні вироби, а також різноманітні кафе та магазини товарів для дітей, білизни, посуду, окулярів та інших товарів. На другому поверсі ви знайдете магазини "Фокстрот", меблевий магазин "ATMO", взуттєві магазини, магазини канцтоварів, спортивного одягу, одягу зі шкіри та хутра, а також послуги з ремонту одягу. Третій поверх пропонує жіночий та чоловічий одяг, товари для вагітних та меблі. На четвертому поверсі знаходиться сток-центр.

Торговий центр зручно розташований на перетині вулиць Катериненська, Водопровідна, Новощепний ряд, Пантелеймонівська, поряд з автовокзалом, центральним ринком "Привоз" та залізничним вокзалом.


ТЦ "Новий привіз"

picture

Адреса: вул. Пантелеймонівська 25.

Вартість оренди: від 450 грн. за 1 кв. м.

Новий Привіз – це дев'ятиповерхова будівля, в якій доступні для оренди як торговельні, так і офісні приміщення. Комплекс оснащений усім необхідним для комфортного функціонування, включаючи ліфти, кондиціонери, ескалатори, підземний паркінг, кафе та ресторани.

Сприятливе розташування в центрі міста, поруч із ринком Привоз, забезпечує зручний доступ до об'єкту. Всього за 5 хвилин ходьби знаходиться автостанція. У безпосередній близькості знаходяться ТЦ "Олександрівський", "Fresh Market", "Фокстрот" та відділення "Нової Пошти".


ТОЦ "Kadorr City Mall"

picture

Адреса: вул. Генуезька, 24б

Вартість оренди: від 500 грн. за 1 кв. м.

Kadorr City Mall - це сучасна 7-поверхова будівля, розташована в курортному районі Одеси - Аркадія, що швидко розвивається. Поруч із торговим центром знаходиться парковка, а за безпекою будівлі стежать служби охорони, цілодобове відеоспостереження та автоматична система пожежогасіння. Площа приміщень, що орендуються, починається від 20 квадратних метрів.


ТОЦ "Gagarinn Plaza"

picture

Адреса: вул. Генуезька 5/2

Вартість оренди: договірна

Торговий центр Gagarinn Plaza розташований у Приморському районі Одеси. Це сучасна п'ятиповерхова будівля, розташована в житловому масиві, який стрімко розвивається – Аркадія. Усередині торгового центру забезпечені всі необхідні умови для успішного ведення бізнесу. Також у комплексі знаходиться супермаркет Le Silpo. За безпекою будівлі слідкують служби охорони, відеоспостереження та автоматична система пожежогасіння. Поблизу розташовані Таврія В - торговий центр, а також безліч кафе, ресторанів та готелів.


ТРЦ "Сади Перемоги"

picture

Адреса: вул. Академічна, 28

Вартість оренди: від 500 грн.

Торговий центр Сади Перемоги розташований у Приморському районі Одеси. Це шестиповерхова будівля, яка є Лакшері-галереєю загальною площею 23,5 тисяч квадратних метрів. Сади Перемоги знаходяться під постійним контролем охорони та відеоспостереження, а також мають місця для паркування.

Усередині будівлі знаходяться делікатес-маркет "Космос", магазин E-ton та безліч бутіків. Також у складі Садів Перемоги діє концерт-хол.

Сприятливе місце розташування та розвинена транспортна інфраструктура забезпечують зручність доступу до торгового центру - до нього ходять всі види транспорту. Пляж "Аркадія" знаходиться всього за 10 хвилин їзди.


ТЦ "Екватор"

picture

Адреса: Дніпропетровська дорога 103б

Вартість оренди: від 400 грн. за 1 кв. м.

Торговий центр знаходиться у спальному районі Одеси. Це двоповерхова будівля з обширним паркуванням на більш ніж 100 машин, яка надається безкоштовно для відвідувачів ТЦ. Усередині ви знайдете продуктовий магазин, спортивний клуб та невеликі бутіки.


ТРЦ "Європа"

picture

Адреса: вул. Дерибасівська, 21

Вартість оренди: договірна

Торговий центр "Європа" є сучасною будівлею, побудованою відповідно до європейських стандартів. Він розташований на Дерибасівській, що саме собою говорить про його престижність. Завдяки розвиненій інфраструктурі та відмінному розташуванню, ТЦ "Європа" стає чудовим місцем для розвитку бізнесу. Усередині ТЦ встановлені сучасні ліфти та ескалатори, цілодобова система відеоспостереження, а також системи автоматичного пожежогасіння та кондиціювання.

Для орендарів пропонується торгова площа загальною площею близько 8600 кв. На території ТЦ "Європа" розташовуються магазини різного спрямування, супермаркет, суші-бар, банкомати та термінали самообслуговування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися