Учні з Одеси взяли участь в міжнародній зустрічі в Польщі

Школярі відвідали багато цікавих місць

Делегація учнів та вчителів іноземних мов Одеського навчально-виховного комплексу №90 взяла участь в україно-німецько-польській зустрічі, яка відбулася у місті Ґданськ в Республіці Польща. Вона була спрямована задля підвищення мотивації учасників до вивчення іноземних мов та пізнання культурних особливостей інших національностей.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Програма зустрічі була методично спланована вчителями та кураторами та містила в собі:


  • відвідування Триміста, до складу якого входять Ґданськ, Сопот та Ґдиня, і знайомство з їх історією, культурою та кухнею;

  • мовну анімацію;

  • презентації іноземною мовою своїх країн;

  • різноманітні творчі воркшопи;

  • походи до музеїв: музей бурштину та наймасштабніший музей Другої світової війни в Європі з попереднім введенням в історичний контекст і емоційною підготовкою учасників;

  • спортивні активності: боулінг, теніс, настільний футбол.


Нагадаємо, що близько трьох тисяч подарункових наборів з освяченими пасочками та теплими словами привітань та підтримки виготовили в одеських школах та передали українським воїнам. Частина наборів була і для одеських піротехніків, які наразі розміновують деокуповані території Херсонщини. 


Також зазначимо, що Одеські школи закликають батьків вже зараз готувати пакети документів для вступної кампанії у школи. Прийом заяв розпочнеться з 3 квітня по 31 травня. Якщо податися пізніше, то вже тільки на вільні місця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися