В Одесі у квітні розпочнеться вступна кампанія у школи: що потрібно для вступу

Першачки вже з третього квітня можуть подаватися у школи

Одеські школи закликають батьків вже зараз готувати пакети документів для вступної кампанії у школи.  Прийом заяв розпочнеться з 3 квітня по 31 травня. Якщо податися пізніше, то вже тільки на вільні місця.

Про це повідомила директор департаменту освіти та науки Одеської міськради Олена Буйневич.

До заяви необхідно додати медичну довідку зазначеного зразка, копію свідоцтва про народження та можуть додаватися документи, що підтверджують право першочергового вступу.

3l1Sjc2QPufSGxMY7KA0jMnnG.jpg

Що потрібно знати

 - Подати документи можна  як особисто, так і електронною поштою, але в останньому випадку радять перетелефонувати й запевнитись, що документи дійшли. 

-  Медична довідка обов’язкова.  Наразі можна її принести до кінця серпня, але без неї дитина не зможе розпочати заняття. Якщо дитина за кордоном, можна додати довідку при поверненні в Україну.

- Очно чи дистанційно - вирішують батьки. Чи є у школі сховище,  повідомлять у самій школі. Якщо немає, то повідомлять, у приміщенні якого закладу буде організовано очний клас обраної школи. 

За цим посиланням – телефони територіальних відділів освіти, де вам допоможуть з усіх питань щодо вступу. Зазначимо, до 3 червня необхідно підтвердити у телефонному режимі намір вступити до конкретної школи.

Нагадаємо, Станом на середину лютого 2023 року в ході повномасштабної війни армією країни-терористки в Україні зруйновані чи пошкоджені 3 098 закладів освіти, пишуть "Коментарі".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися