Святковий день для маленьких героїв: правоохоронці відвідали дітей Одеської області

Для дітей було влаштовано багато різноманітних розваг та конкурсів

Правоохоронці по всій Одеській області створили святкову атмосферу для наймолодших мешканців регіону. Це були внутрішньо переміщенні діти з прифронтових областей та діти загиблих на війні колег.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.


Перше червня — ще один привід організувати для діточок веселі та корисні активності, а батькам та опікунам нагадати, що вони несуть відповідальність за виховання та розвиток дітей. Саме від дорослих залежить, як складеться доля кожної маленької людини, — зазначила начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Вікторія Чалова.

picture

Особлива увага була приділена дітям, які були змушені покинути тимчасово окуповані території України, шукаючи безпеки в Одесі. Правоохоронці відвідали родини з Луганської, Херсонської, Харківської та Миколаївської областей. Щоб розважити дітей та додати радості, поліцейські подарували їм книжки, художні матеріали та ігри. А найбільшим сюрпризом стали футбольні м'ячі, про які мріяли хлопчики.

picture

У святковій програмі, яка пройшла в парках та скверах міста, включалися різноманітні майстер-класи з аквагриму, виступи аніматорів, атракціони та спортивні розваги, підготовлені спеціальним батальйоном поліції. Діти також мали можливість насолодитися морозивом та свіжими фруктами.

picture

Під час повномасштабної війни на території рідної країни всі діти дорослішають швидше. Наша робота — захищати та підтримувати діточок, дарувати їм розраду у важкі часи. Тішить, що сьогодні всі дітлахи отримали увагу, турботу і привід для щасливих посмішок, — йдеться в повідомленні.


Нагадаємо, що 1 червня став особливим днем для дітей Одеси, коли Міський сад перетворився на справжнє місто дитячих мрій. У рамках святкування Дня захисту дітей відбулися захопливі події та розваги, які принесли радість юним одеситам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися