День захисту дітей: у Міському саду Одеси відбулося свято “Місто дитячих мрій”

День захисту дітей відзначили нагородженням та розвагами

1 червня став особливим днем для дітей Одеси, коли Міський сад перетворився на справжнє місто дитячих мрій. У рамках святкування Дня захисту дітей відбулися захопливі події та розваги, які принесли радість юним одеситам.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Сьогодні фраза "захист дітей" набула нового змісту. Але як і завжди все, що ми, дорослі, робимо – це заради юного покоління. Ми завжди хочемо для вас кращого. Хочу окремо звернутися до тих дівчат і хлопців, чиї батьки зараз захищають нашу землю. Ми міцно тримаємо за них кулаки та молимось, щоб вони скоріше повернулися з Перемогою, — зазначив мер Одеси Геннадій Труханов


Діти отримали можливість взяти участь у майстер-класах, переглянути шоу мильних бульбашок та насолодитися смаколиками. Виставка малюнків переможців міського конкурсу “Місто дитячих мрій” також була представлена, демонструючи таланти та творчість молодих одеситів.

Радість та веселощі свята тривали та в Літньому театрі, де діти могли насолодитися додатковими розвагами та шоу. Це святкове свято стало чудовою нагодою для дітей Одеси відчути радість, забавки та любов, яку їм надають дорослі та місто в цей особливий день.

picture

Нагадаємо. “Коментарі” писали. що в Україні 1 червня відзначається день захисту дітей. З цієї нагоди в Одесі відбудеться велика кількість заходів для маленьких одеситів та їх батьків.


Зазначимо, що на базі Дитячого консультативно-діагностичного центру ім. академіка Б.Я. Резніка, було організовано медичне обстеження декількох десятків тимчасово переміщених дітей. Ці заходи, спрямовані на забезпечення дітей якісною медичною допомогою та підтримкою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися