До уваги батьків: група короткотривалого перебування дошкільнят в садочках Одеси

Діти зможуть відвідувати такі групи 2-3 рази на тиждень

Починаючи з 1 вересня, в Одесі буде запроваджена нова послуга групи короткотривалого перебування для дошкільнят. Зараз дитячі садочки приймають дітей в обмеженій кількості, враховуючи доступне приміщення закладу.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

З метою надання можливості більшій кількості дошкільнят відвідувати садочки та займатися з фахівцями, муніципальні дошкільні заклади освіти Одеси впроваджують безплатну послугу групи короткотривалого перебування. За цією програмою, два-три рази на тиждень діти зможуть відвідувати заняття з вихователями, психологами, логопедами та іншими спеціалістами.

Зараз Департамент освіти активно збирає заявки від батьків, які бажають скористатися цією цінною можливістю для своїх дітей.

Просимо батьків дочекатися запиту з садочка, надати інформацію про цю потребу, а коли групу для вас підготують — написати відповідну заяву, — повідомила директорка Департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

Нагадаємо, що Одещина розпочала підготовку до нового навчального року. Головне завдання — максимально створити комфортні та безпечні умови для дітей. 

Також, "Коментарі" писали, що МОН України запустило спеціальну консультативну телефонну лінію та електронну пошту для абітурієнтів. З 23 червня до 11 серпня 2023 року, протягом усієї вступної кампанії, громадяни матимуть можливість звернутися за консультацією.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися