"Укрзалізниця" до Дня Незалежності призначила два додаткових поїзди до Одеси

З огляду на підвищений попит на пасажирські перевезення у святкові дні, "Укрзалізниця" призначила додаткові поїзди до Дня Незалежності України. Вони вирушать з Одеси до Львова та Києва.

"Укрзалізниця" до Дня Незалежності призначила два додаткових поїзди до Одеси - з Києва та Львова. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Зокрема, поїзд №224 / 223 Одеса-Київ 22 та 24 серпня виконає рейси в обох напрямках. З Києва відправлення о 8:06 і прибуття в Одесу в 18:18. Відправлення з Одеси о 11:03 і прибуття в столицю о 20:31.

Поїзд №168 / 167 Львів-Одеса курсуватиме в обох напрямках 22, 24, 26, 28 і 30 серпня. Відправлення зі Львова о 09:40 і прибуття в Одесу о 20:23. У зворотному напрямку відправлення о 10:16, прибуття до Львова о 21:05.

В "Укрзалізниці" нагадали, що всі поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку до і після рейсу. Бригади провідників забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні надіти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і при посадці в вагон. З огляду на заходи безпеки, пасажирам рекомендується якомога менше пересуватися по вагонах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися