В Одесі збираються відбудувати ДЮСШ №5: на що витратять 36 мільйонів гривень

Ремонтувати збираються саму будівлю школи, великий і малий спортивні зали, а ще облагородять територію

Новий навчальний рік для деяких освітніх установ Одеси знаменує не тільки прихід школярів, а й оновлення в матеріально-технічному плані. Так, згідно з інформацією системи тендерів "Prozorro", в управлінні капітального будівництва Одеської міськради вирішили відбудувати комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу №5. На всі ремонтні роботи збираються витратити понад 36 млн гривень.

Навчальний заклад знаходиться за адресою: вул. Космонавта Комарова, 4-А. Відповідно до тендерної документації, приймати пропозиції від учасників тендеру планують до 17 вересня включно.

Перелік вимог по роботах досить великий — не дарма ремонт "охрестили" капітальним. У планах — реставрація будівлі як зовні, так і всередині. Будівельники повинні будуть оформити підвісні стелі, оновити багато в чому електропроводку і повісити нові сучасні світильники.

ДЮСШ №5, капитальный ремонт, деньги

Також багато роботи доведеться на ремонт підлоги — тут передбачені витрати як на ламінатне покриття, так і на паркет.

Значна сума, судячи з усього, буде спрямована на облаштування системи вентиляції в ДЮСШ. Труби для нормальної циркуляції повітря в приміщеннях особливо ретельно повинні будуть відремонтувати в великому і малому спортивних залах.

Крім цього, замовники ремонту очікують, що значну увагу будівельники приділять апгрейду протипожежної системи, щоб захистити заклад від неприємних інцидентів. Для цього збираються провести спеціальний трубопровід.

Також багато робіт планується на шкільному подвір'ї — ймовірно, повинно бути повністю відремонтовано (а десь навіть замінено) нинішнє дорожнє покриття.

Одесса, ДЮСШ, аукцион

Аукціон з визначення виконавця ремонтних робіт повинен відбутися 20 вересня. На закінчення робіт переможцю буде дано термін до кінця 2022 року — тобто менше, ніж півтора року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, які одеські навчальні заклади стали гіршими за результатами ЗНО-2021.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися