УДП завершило ремонт свого першого морського судна: наступні кроки

В УДП планують вже у серпні допустити це судно до роботи

Морське суховантажне судно Українського Дунайського пароплавства “Вилково” було спущено на воду для проведення швартовних випробувань та пусконалагоджувальних робіт. Це перше судно, яке ремонтується в рамках програми розвитку та відновлення морських перевезень.

Про це повідомляє генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

Понад десять років тому морські судна пароплавства були передані у чартер, і згідно зі звичайними практиками, такі судна зазвичай не поверталися до флоту. Проте ця ініціатива виявилась успішною.
picture

Варто відзначити, що повернуте судно потребувало ремонту, оскільки перебувало у незадовільному стані. Хоча його доглядали, певною мірою, тривала відсутність господаря суттєво позначилася на стані судна.

Які ремонтні роботи були проведені на судні:

  • ремонт головного двигуна,

  • ремонт баластно-осушувальної системи із заміною 90% трубопроводу, гідравліки,

  • встановлення системи очищення баластної води,

  • ремонт якірно-швартовного обладнання,

  • ремонт корпусу,

  • фарбування та інше.

picture
Зараз розпочинається етап випробувань. В наступні кроки входить монтаж гідроциліндрів, перевірка кришок люкових закриттів на проточність і герметичність, а також проведення ультразвукового контролю (УЗК). Додатково будуть перевірені суднові механізми, зокрема баластно-осушувальна система після складально-зварювальних робіт, запуск головного двигуна і перевірка дизель-генераторів під навантаженням.

Нагадаємо, що Українське Дунайське пароплавство (УДП) продовжує надавати комплексну логістичну послугу для експорту агропродукції через порт Констанца. За останній рік, ця послуга стала надзвичайно популярною серед аграріїв.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися