В одеському Fontan Sky відкрився Фокстрот з акцентом на digital та IT-гаджети

На вихідних відбулося урочисте відкриття нового торгового об'єкта у центрі Одесі - у ТРЦ Fontan Sky center (пров. Семафорний, 4). Магазин розмістився на першому поверсі, праворуч від центрального входу в ТРЦ.

Чим цікавий цей магазин мережі й на що варто звернути увагу

Як показала епоха пандемії, електронні гаджети є найважливішою складовою нашого життя. Цей фактор врахували при наповненні торгових полиць, тому в Фокстрот у ТРЦ Fontan Sky на торговій площі 599  кв. м зробили акцент на розширеному асортименті у digital та IT-спрямованість: смартфони, планшети, ноутбуки, смартгодинники, аксесуарну групу.

Крім цього, представлений оптимальний вибір телевізорів, великої й дрібної побутової техніки. Перевірити девайси, налаштувати та оплатити їх можна у сервісному хабі. Тут же можна забрати інтернет-замовлення, зроблене на foxtrot.ua. Також прямо в магазині можна оформити покупку в кредит із залученням банків-партнерів.

"Із закликом "Обновляйся!" ми прагнемо радувати наших покупців магазинами нового формату. Щоразу для нас це важлива подія, адже над проектом працює сильна, професійна команда, яка вкладає максимум зусиль і часових ресурсів, щоб презентувати зручний, комфортний і сучасний магазин техніки", - розповів Олексій Зозуля, виконавчий директор мережі Фокстрот. 

Зазначимо, що це вже шостий магазин Фокстрот в Одесі та другий - в оновленому дизайні. Перший магазин бренду в новому форматі там відкрили на вулиці Пантелеймонівській, 88/1 у серпні 2020 року.

Як відомо, мережа Фокстрот - один з найбільших українських ритейлерів, який налічує понад 160 магазинів у 90 куточках країни та інтернет-платформу foxtrot.ua. У 2019 компанія оголосила про комплексне перезавантаження бренду. За півтора року реалізації стратегії формату "білого хабу" на рахунку понад 40 таких магазинів, а також 8 - абсолютно нових торгових точок.

У планах мережі на 2021-2022 фінансовий рік - оновити близько 20 магазинів і відкрити 9 абсолютно нових.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Олег

28 листопада 2022, 16:08

Друзі, а де зараз можна знайти у наявності запчастини для побутової техніки?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися