Нафтовидобуток з українським корінням в Туркменістані вийшла на президентський рівень

Керівник Yug-Neftegaz Private Limited Ігор Буркинський висловив зацікавленість компанії в зміцненні своїх позицій на туркменському ринку

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов і директор нафтогазового підприємства Yug-Neftegaz Private Limited Ігор Буркинський обговорили співпрацю в галузі паливно-енергетичного комплексу в рамках профільних проектів і програм нафтогазового сектора. Про це повідомляє Туркменпортал.

Глава Туркменістану зазначив, що, маючи в запасі великі обсяги вуглеводневої сировини, країна прагне розвивати співпрацю з великими закордонними компаніями.

"Однією з пріоритетних напрямків є вдосконалення добувної та переробної інфраструктури ПЕК на основі впровадження інноваційних технологій, нарощування експортного потенціалу даної галузі і розширення географії поставок енергоносіїв на світові ринки", - підкреслив він.

Керівник Yug-Neftegaz Private Limited Ігор Буркинський висловив зацікавленість компанії у зміцненні своїх позицій на туркменському ринку, що стрімко розвивається і володіє сприятливим діловим та інвестиційним кліматом.

Нагадаємо, Yug-Neftegaz і державна корпорація "Туркменгеологія" підписали контракт про виконання розвідувально-дослідних робіт в 3D на східній ділянці цієї природної вуглеводневої комори і 2D - на площі "Південний Бурун".

"Компанія використовує весь свій досвід і потенціал для здійснення цих проектів. І повністю виконає взяті на себе партнерські зобов'язання ", - підкреслив Ігор Буркинський.

Підприємець Ігор Буркинський родом з Одеси. Згідно з даними з його офіційної біографії, підприємець закінчив Одеський інститут народного господарства і Міжнародний науково-технічний університет. Компанію Yug-Neftegaz Private Limited Буркинський очолює - з моменту її створення - з 2007-го року.

Довідка. Філія Yug-Neftegaz Private Limited в Туркменістані відкрився в 2008 році. У тому ж році компанія підписала контракт на чотири роки з ГК "Туркменнафта" на виконання робіт з капітального ремонту свердловин. У 2011 році підписано 6-річний контракт на ці ж роботи, в 2014 році - угода з держкорпорацією "Туркменгеологія" на проведення 2D / 3D геофізичних досліджень, включно з польовими роботами. На початок 2020 року підрядник зробив капітальний ремонт на 1544 свердловинах.

Діяльність в Туркменії Yug-Neftegaz здійснює на родовищах Готурдепе, Барсагельмес, Кеймір, Гамишлиджа та інших.

Yug-Neftegaz Private Limited зареєстрована в Сінгапурі і займається ремонтом свердловин і інтенсифікацією видобутку. Вона також працює в Азербайджані і Тунісі, але найбільше проектів здійснює для нафтогазового сектора Туркменістану. Робота компанії почалася в 2007 році з реалізації пілотного контракту з держконцерну "Туркменнафта".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися