Одесити можуть отримати гранти на розвиток експорту та інновацій

До кінця подачі заявок на отримання гранту залишилось 20 днів

Програма EU4Business надає можливість 12 підприємствам з Одеси отримати фінансування в розмірі 480 тисяч євро для підтримки розвитку експорту та інновацій. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

Малі та середні підприємства, що працюють у наступних сферах, можуть подавати заявки:

  • переробна промисловість (харчова, легка промисловість, машинобудування, будівництво, виготовлення меблів тощо);

  • креативна індустрія (мода, дизайн та інші);

  • інші галузі з експортним та інноваційним потенціалом.

Кожен підприємець має можливість отримати грант до 40 тисяч євро, а також консультаційну підтримку. Дедлайн подачі заявок — 25 червня 2024 року о 23:59. Подати заявку можна за посиланням.

Пріоритет буде надаватися підприємствам, які дотримуються принципів циркулярної економіки, зеленої економіки, екологічно чистого виробництва, енергоефективності та відновлювальної енергетики.

Гранти надаються в рамках програми міжнародної співпраці "EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП", яка фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини. Реалізує програму німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у партнерстві з Громадською спілкою "Мережа Глобального договору в Україні" (ГС "Мережа ГД в Україні").

Нагадаємо, мережа центрів підтримки підприємців в Україні запускає нову освітньо-грантову програму під назвою "Траєкторія", спрямовану на допомогу українським ветеранам та членам їх сімей у створенні та розвитку власного бізнесу. За цією програмою ветерани та військовослужбовці можуть зареєструватися та отримати до 100 тисяч гривень на розвиток свого бізнесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися