В Ізмаїлі на Одещині запустили контейнерні перевезення з румунським портом

Це сприятиме відсутності очікування в портах та пробок на кордоні

Ще один порт України відкритий для контейнерної доставки. Між румунським портом Констанца і українським портом в Ізмаїлі на Одещині запустили контейнерні перевезення.

Про це повідомила компанія Iteris LLC – freight forwarding company.

Контейнерний фідер T-MOON вже здійснив свій перший рейс до порту Ізмаїл. Тепер на регулярній основі судно доставлятиме контейнери різних ліній з порту Констанци до порту Ізмаїл і назад. Кругорейс складає 6-8 діб.

picture

Ця опція має такі переваги:

- Контейнера слідують у режимі траншипента (немає необхідності оформляти у порту Констанца транзитні митні документи Т1);

- Відсутність очікування в портах та в пробках на кордоні;

- Можлива доставка залізницею з/до порту Ізмаїл (рішення для великих партій контейнерів без обмежень за вагою вантажу);

- Мінімальний ризик огляду вантажу на кордоні (тоді як до 50% контейнерів підпадають під огляд на кордоні з Румунією при авто-доставках).

Зазначимо, що раніше баржові контейнерні перевезення здійснювалися між румунським портом Констанца та українським портом Рені. Нині їх розширили й на порт Ізмаїл.

Нагадаємо, на порталі "Коментарі" писали, що Росія продовжує блокувати роботу "зернового коридору" усіма можливими способами. Так тільки за лютий місяць провели вдвічі менше інспекцій, ніж було заплановано.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися