На Одещині вперше здадуть в оренду великий ставок: скільки коштуватиме оренда на рік

Мова йде про штучну водойму

Громада Ізмаїльського району вперше здасть в оренду великий ставок за 10 тисяч грн на рік. 7 квітня депутати Суворовської громади Ізмаїльського району ухвалили рішення про оголошення проведення торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки  загальною площею 31,187.

Про це повідомляє Одеський рибпатруль. 

Мова йде про штучну водойму, що розташована за межами села Кирнички в бік Нової Покровки, так званий "нижній ставок", як його охрестили місцеві.

У п’ятницю, 5 травня, Суворовська селищна рада нарешті оголосила про намір продати через аукціон за допомогою електронного майданчика E-Tender право оренди на згаданий водний об’єкт строком на десять років. Стартова ціна лоту складає 75 тис. 48,8 грн.

Згідно даних паспорту Кирничанського ставку №2, штучна водойма розташована на річці Єніка, що належить до басейну озера Катлабуг. На час складання паспорту тут не здійснювалося спеціальне водокористування. Загальна довжина водного об’єкта складає 1 тис. 678 метрів, середня ширина – 185,9 метри, середня глибина – 2,44 метри.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у квітні на Одещині  викрили 91 правопорушення, пов'язане з виловом риби. Збитки від діяльності браконьєрів становлять 956 110 грн.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися