В порту Рені на Одещині здають в оренду приміщення: стартова ціна аукціону

Усі об’єкти перебувають у задовільному стані

Фонд державного майна оголосив про проведення у червні трьох електронних аукціонів з оренди об’єктів нерухомості у Ренійському порту на Дунаї у південній частині Одеської області. Термін оренди встановлений на період воєнного стану та 1 рік після його припинення.

Про це йдеться на сторінці установи. 

Згідно з повідомленням ФДМ, 2 червня заплановано аукціон з оренди виробничої будівлі нафтової дільниці площею 116 квадратних метрів. Стартова ціна — 1,8 тис. грн.

6 червня повинні відбутися аукціони з оренди складів площею 2194 квадратних метрів і 1450 квадратних метрів. Їх початкова ціна становить 39,7 тис. грн і 27,2 тис. грн відповідно.

Усі об’єкти перебувають у задовільному стані та підключені до комунікацій. Цільове призначення об’єктів не обмежується”, — зазначається в оголошенні. Термін оренди — до кінця воєнного стану стану, плюс 12 місяців після його припинення.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в акваторії морського порту "Одеса" продається пошкоджений атакою РФ та частково затоплений плавдок №4 та 18 здвоєних кільблоків. Стартова ціна 15 мільйонів 552 тисячі гривень.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися