Морський порт на Одещині встановив історичний рекорд

Ізмаїльський порт показує чималі результати

Ізмаїльський морський торговельний порт встановив історичний рекорд. В травні 2023 року підприємство  перевантажило більш ніж 830 тисяч тонн вантажів.

Про це повідомив директор підприємства Андрій Єрохін.

Історичний рекорд перевалки вантажів державного підприємства "Ізмаїльський морський торговельний порт" за місяць – встановлено! Такого не було ніколи… Наше підприємство зробило неможливе. Неможливе зробив кожен з вас – на своєму місці, – прокоментував керівник порту.

Зазначимо, Кабінет міністрів України вирішив збільшити територію морського порту "Ізмаїл" за рахунок п'яти земельних ділянок. Про це повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук. За його словами, ці земельні ділянки розташовані на території Старонекрасівської сільської ради Ізмаїльського району.

Також Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Туреччина, Єгипет, Бангладеш, Китай та ще шість країн очікують на українське зерно, втім наразі 1,5 мільйона тонн агропродукції заблоковано у порту “Південний”. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час свого відеозвернення. 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися