Вартість складів біля ринку "7 км" в Одесі знизилась вдвічі: причина

В Одесі оголосили дату торгів на склади біля ринку "7 км"

Державне підприємство ТВК в Одесі не знайшло свого покупця на першому аукціоні, тому йому доведеться знову виходити на торги за стартовою ціною, зменшеною вдвічі. На майбутньому аукціоні, запланованому на 7 грудня, стартова ціна складе приблизно 104 мільйони гривень. Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна – Одеса розповіла в.о начальника регіонального відділення ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях Вікторія Лисюк.

Вікторія Лисюк, розповіла про те, що об'єкт приватизації розташований в економічно привабливому районі Одеси, поруч із промисловим ринком "7 кілометр". Підприємство складається з торговельно-складських та адміністративних приміщень обсягом 35 368,5 квадратних метрів.

Підприємство працювало активно до вторгнення російської федерації в Україну і продовжує приносити дохід, здійснюючи реалізацію продукції та послуг.

Обсяг реалізації продукції, як робіт, так і послуг за період з 2020 року та за дев’ять місяців 2023 року склав 13 157 680 гривень, – порахувала Вікторія Лисюк.

Стартова ціна на аукціоні встановлена на рівні 104 116 050 гривень. Він транслюватиметься у системі "Прозорро. Продажі". 

Огороджена територія підприємства розташована на земельній ділянці площею 6,5 га. Об’єкт приватизації є повністю готовим працюючим бізнесом, з річним обсягом продукції понад 30 млн грн на рік. Основним видом діяльності є складсько-торговельні послуги, – зазначив заступник начальника юридичного відділу ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях Вадим Стапінський.

Нагадаємо, аукціон з продажу Білгород-Дністровського морського торговельного порту знову скасували. Навіть зміна формату аукціону не допомогла Регіональному відділенню Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях продати порт. Охочих взяли участь в аукціону не знайшлось. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися