В напрямку порту Ізмаїл зростають черги вагонів із зерном

На шляху до портів Великої Одеси зросла кількість зернових вагонів

Станом на 29 січня заступник директора департаменту комерційної роботи Укрзалізниці, Валерій Ткачов, поділився інформацією щодо збільшення потоку зернових вагонів у напрямку морських портів Одеси.

Протягом тижня добове вивантаження зернових вагонів в портах Великої Одеси коливалося в межах 1200-1540 вагонів на добу.

Середньодобове вивантаження вагонів в портах Великої Одеси становить 1 284 вагони за добу, що є показником зростання на 46 вагонів за останній тиждень.

На шляху до портів Великої Одеси зросла кількість зернових вагонів, збільшившись з 7 326 до 8 192 вагонів за останній тиждень, що складає приріст на +866 вагонів або +11,82%.

Також зафіксовано зростання черги вагонів із зерном у напрямку порту Ізмаїл — з 586 вагонів до 649 вагонів, що є збільшенням на 63 вагони або +10,75%. Середньодобовий показник вивантаження вагонів в порту Ізмаїл також відзначився зростанням на +3 вагони на добу або +3,0% за останній тиждень.

Нагадаємо, що Укргазбанк вступив у партнерство з урядом Великої Британії та провідними міжнародними страховими компаніями, щоб впровадити інноваційний підхід до страхування суден, які перетинають український морський коридор у Чорному морі. Цей новаторський механізм, розроблений спільно зі страховим брокером Marsh, що є частиною компанії Olyver Vyman, має на меті полегшити доступ до морського транспорту для різних експортерів, не обмежуючись лише аграрними галузями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися