Поліція і влада продовжує закривати очі на рейдерське захоплення «Цитруса»

Інформація про рейдерську атаку Григорія Топала на його ж компанію «Цитрус», де він є співвласником, з'явилася на початку серпня 2020 року.

Про спробу привласнити бізнес заявив другий співвласник "Цитруса" - Дмитро Зінченко. Йому і Топалу належало по 50% прав на бренд і бізнес, але через дії свого колишнього партнера, Зінченко ризикує залишитися без своєї частки. З тих пір пройшло більше трьох місяців, але держава так і не відреагувало на те, що відбувається з компанією.

Зінченко запевняє, що Топал одноосібно привласнив собі торгові марки, корпоративні права, десятки об'єктів нерухомості по всій країні, техніку на мільйони доларів і прибутковий бізнес. Сам Зінченко ж залишився ні з чим - він повністю втратив контроль над активами і майном, половина якого до цих пір належить йому на законних підставах.

Сам Дмитро Зінченко неодноразово публічно закликав владу втрутитися і відновити справедливість, а свого колишнього партнера і друга Григорія Топала - одуматися і повернутися до цивілізованого діалогу.

Однак, все марно.

І поки влада мовчала, а правоохоронці закривали очі, Топал встиг переоформити максимально можливу кількість активів на свою особисту компанію. Це дуже складний закритий інвестиційний корпоративний фонд, якому належать всі корпоративні права та права на активи торгової марки "Цитрус".

У правовій державі правоохоронці як мінімум відреагували б на те, що відбувається. Але реалії України цього не відповідають.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися