Теплохід “Одеса”: в УДП відремонтували вже друге судно “тритисячник”

Велику роль в ремонті відіграв старший механік УДП Олександр Авдюшин

У результаті успішно завершених заводських докових робіт теплохід "Одеса" (відомий також як "Никифор Шолуденко") готовий до повноцінної роботи. Це вже друге судно “тритисячник”, яке було відремонтовано командою фахівців Українського Дунайського Пароплавства (УДП).


Про це повідомляє пресслужба УДП.


Найпотужніші річкові буксири-штовхачі перебували в очікуванні докового ремонту протягом понад двох років для продовження дійсності документів на клас РСУ. У процесі відновлення судна велику роль зіграв старший механік Олександр Авдюшин, який є легендою УДП. Він працює у сфері пароплавства з 1980-х років, а майже 30 років з них він присвятив роботі на теплоході "Никифор Шолуденко". 

picture

У 2022 році екіпаж та фахівці провели поточний ремонт і заміну деяких вузлів циліндро-поршневої групи головних двигунів, а також контрольний розтин рамових та мотилевих підшипників. Проведена заміна фекальної цистерни та її обладнання через пошкодження металу внаслідок корозії. На цей час фахівці та екіпаж продовжують виконувати необхідні роботи для отримання судном класу Регістру на наступні 5 років. Старший механік висловив задоволення від виконаних робіт і впевнений, що їх якість гарантує довготривалу роботу судна у майбутньому.

picture

Нагадаємо, що Українське Дунайське Пароплавство (УДП) розпочало масштабний ремонт свого першого морського суховантажного судна “Вилково”. Проєкт виконується в рамках оновлення системи перевезення вантажів та відповідно до міжнародних вимог.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися