Німецькі бізнесмени готові вкладатися в одеські стартапи: які сфери цікавлять

Вже знайшлося багато цікавих проєктів в Одесі

Німецькі бізнесмени готові вкладати у невеличкі українські стартапи за штатом 10-15 людей. Пріоритет буде віддано тим компаніям, які хочуть залишитися працювати в Україні.

Про це розповів Себастіан Швенке, генеральний директор Business-Angel Verband Berlin-Brandenburg e.V.

У нас є капітал та знання, ми готові допомагати невеличким командам зі штатом в 10-15 людей, в їх розробках. Ми вже визначилися зі стартапами, яким варто приділити увагу, і коли повернемося до Німеччини, будемо використовувати отримані в Україні знання для практичної роботи, – зазначив бізнесмен.

Вже знайшли дуже багато цікавих проєктів в Одесі  – це сфера освіти, медичні технології, цифровізація, сільське господарство. Бізнесмени хочуть вкладатися в тих, хто буде працювати в Україні, а не перевозити стартапи у Німеччину.

Як зазначив Ян Шапіро, засновник проєкту U-nation, мета якого полягає в знайомстві бізнес-янголів з українськими стартап-проєктами, в рамках проєкту вже пройшли бізнес-форуми у Берліні, Амстердамі, Парижі та Одесі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що Україна включить Мозамбік до переліку країн, які отримують українське зерно в рамках гуманітарної програми Grain from Ukraine. 






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися